LYD & AV

Lyd & AV er kort forklart at både publikum og de på scenen ser og hører under ditt arrangement, og vi kan levere fra enkel bistand til at vi tar full styring på alt.

Mantraet i vårt selskap er at gjenomføring skal være enkelt både før og under arrangementet og vi har derfor tre utgangspunkt for ditt arrangement. Finn nivået du tror passer deg best, så finner vi ut av resten. Vi kan også løse alt i mellom.

NIVÅ 1

Bemanning
Du har allerede leid et lokale som har det meste av teknisk utstyr, men du opplever at det alltid blir noe kluss med presentasjoner og mikrofoner som ikke sitter ordentlig; vi sender en av våre teknikere med på deres arrangement som både veileder, gir gode tips og løser alle tekniske problemer som skulle oppstå.

NIVÅ 2

Bemanning og utstyr
På litt viktigere arrangementer kan det være en greit å overlate teknikken til de som kan det.
Istedenfor PC på talerstol styrer vi alt, og taler vil få påsatt mikrofon. Det vil ligge en “klikker” på talerstol. De vil også få en større skjerm foran på scene med notatvisning fra powerpoint samt en klokke som viser hvor mye tid de har igjen.

NIVÅ 3

Bemanning og utstyr +
På de aller største konferansene ønsker man kanskje å samtidig vise video av de på scenen i tillegg til presentasjoner og videoer. Man ønsker kanskje også å hente inn noen eksternt via teams/zoom. Her sørger vi også selvfølgelig for at de på scenen kan se eksterne deltagere foran seg.

Kontakt oss

Kontaktinfo

Epost

mats@videoforweb.no

Ring oss

+47 979 80 031

Finn oss på

Adresse

Lilleakerveien 2, 0283 Oslo