Loading...
Tjenester 2018-02-21T23:14:17+00:00

Live Streaming

Live streaming er selve hjørnestenen i Video for Webs aktiviteter. Enten oppdraget er minimalt eller krever live flerkamera- og lydproduksjon leverer vi produkter i toppklassen.

Med vår kompetanse i alle ledd av prosessen hjelper vi våre kunder med å overføre alle slags events, fra kurs og konferanser til kvartalspresentasjoner og by- og kommunestyremøter. Ved å bruke oss får du et produkt som er tilpasset nøyaktig etter dine behov.

Kunder som Miljødirektoratet, Difi og Oslo Bystyre stoler på Video for Webs kompetanse for å gjennomføre livesendinger på nett, og vi jobber hardt for å kontinuerlig forbedre produktet vi leverer til alle kunder.

  Videoproduksjoner

  Med vårt utstyr og unike kompetanse kan vi gjøre videoproduksjoner i alle prisklasser. Har du en unik idé til en liten reklameteaser eller produktpresentasjon? Ønsker du å profilere firmaet ditt, men er ikke helt sikker på hvordan?

  Vår regissør har lang erfaring innen produksjon og har deltatt på kortfilmfestivalen i Grimstad. Reklamer produsert av Video for Web har blitt vist på TV, men i hovedsak produserer vi innhold som er ment for web. Små, enkle presentasjoner eller lange informasjonsvideoer, her tilpasser vi oss etter hva kunden ønsker.

  • Her lærer bakemester Ettore fra Italiensk Bakeri sine kunder å lage ekte italiensk biscotti og grissini.

  Web-TV

  Det finnes mange web-TV aktører i markedet. Ved å bruke oss utnytter du vår erfaring og kunnskal til å skreddersy tekniske løsninger til å passe nøyaktig dine behov.

  Noen vil ha en enkel portal til å presentere en håndfull videoer på en elegant måte, mens andre krever mer robuste plattformer. I en jungel av tekniske begreper og ulike løsninger som lover alt men har sterke og svake sider er det lurt å bruke en leverandør som Video for Web til å finne hvilken løsning som passer deres behov best.

  Web-TV kan også gjøres med egen reporter som presenterer og intervjuer deres prosjekt, konferanse eller arrangement.

  • Video for Web intervjuet Bjørn Kjos på Fiberdagen som fant sted på Colosseum Kino i Oslo. Flybilder hentet fra media.norwegian.com

  eLearning

  eLearning er Video for Webs nyeste satsingsområde. Vi produserer og distribuerer videobaserte onlinekurs med trygge og sikre verifikasjonsløsninger.

  Dette gjør at aktører som Revisorforeningen kan tilby sine kunder obligatoriske «eKurs» som fra start til slutt foregår på nett. Ingen dyre reiseutgifter, ingen kompliserende papirmølle.

  Bruken av video i utdanningsløsninger på nett er bare i startgropa og vil uten tvil vokse seg stort i løpet av få år. Nedenfor kan du se eksempelklipp fra vårt første case med Revisorforeningen som ble strålende mottatt av brukerne som tok kursene høst/vinter 2013. Klippet viser hvordan produksjonen av selve videoen gjøres.